Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
26 Postów
Optimus
(Optimus)
Wiking
Zawsze gdy piszę o Polsce, piszę z dużej litery. Źle napisałem tamten post, zgadzam się, ale skoro jesteście starsi, macie ponad 25 lat, to jakim prawem dalej robicie takie byki? Jest różnica pomiędzy napisaniem czegoś z dużej litery lub z małej, a błędem ortograficznym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Asikhb napisał:
Optimus napisał:
Wstyd. Ludzie ponad 25 lat tutaj są a niektórzy nawet poprawnie po Polsku pisać nie potrafią.

Jak już poprawiasz innych to sam/a doczytaj to i owo. Po polsku z małej litery..

Ty rownież, bo często poprawiasz tu ludzi jako samozwańcza strażniczka języka polskiego, a robisz kardynalne błędy.
Nie "z małej litery", tylko " małą literą / od małej litery".
W innych przez ciebie napisanych postach rownież mozna zauważyć błędy.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty

(wirek)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
Zawsze gdy piszę o Polsce, piszę z dużej litery. Źle napisałem tamten post, zgadzam się, ale skoro jesteście starsi, macie ponad 25 lat, to jakim prawem dalej robicie takie byki? Jest różnica pomiędzy napisaniem czegoś z dużej litery lub z małej, a błędem ortograficznym.

Nie wiem co to za oszolom, wiem natomiast, ze z optimusem nie ma ta osoba nic wspolnego.
Zenujaca prowokacja, dosc przesledzic posty by wiedziec, ze optimusa slabo interesuje czy "polska" pisze sie wielka czy mala litera. Nie wiem kim jestes i po chuj robisz taki zenujacy PR, ale oglednie mowiac widac zes slabo uczony. Nie sadze by tu bylo o czym dyskutowac, proponuje zatem przyjac to jako aksjomat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Optimus napisał:
Wstyd. Ludzie ponad 25 lat tutaj są a niektórzy nawet poprawnie po Polsku pisać nie potrafią.

Jak już poprawiasz innych to sam/a doczytaj to i owo. Po polsku z małej litery..

Ty rownież, bo często poprawiasz tu ludzi jako samozwańcza strażniczka języka polskiego, a robisz kardynalne błędy.
Pozdrawiam.

Nieźle wymyśliłas z tą strazniczka. Ale że Ci się chciało śledzić moje posty i wylapywac błędy..robi wrażenie! Widzisz błąd to napisz, ja się bardzo chętnie uczę o czym też pewnie poczytalas w moich postach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Asikhb napisał:
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Optimus napisał:

Pozdrawiam.

Nieźle wymyśliłas z tą strazniczka. Ale że Ci się chciało śledzić moje posty i wylapywac błędy..robi wrażenie! Widzisz błąd to napisz, ja się bardzo chętnie uczę o czym też pewnie poczytalas w moich postach.

Skąd przyszło ci do głowy, ze śledziłam twoje posty i ze mi sie chciało?
Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu czytając niektóre wątki natknęłam sie na to, ze często poprawiasz błędy i tyle.
Gdybym zaś chciała przeczytać wszystko, co napisałaś, to tez nie byłby to problem. Wystarczy wejść na profil danej osoby i sprawdzić gdzie oraz kiedy zabierał głos
Dziękuje za propozycję, ale nie będę pilnować ludzi i ich poprawiać. Od tego jest szkoła podstawowa. Pozostanę raczej przy merytoryce problemów, na które ludzie szukają tu odpowiedzi lub porady. To, czy piszą z błędami, czy nie, nie ma tu znaczenia i zwracanie im uwagi w niczym nie pomoże.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Optimus napisał:

Pozdrawiam.

Nic takiego nie miało miejsca. Po prostu czytając niektóre wątki natknęłam sie na to, ze często poprawiasz błędy i tyle.
Gdybym zaś chciała przeczytać wszystko, co napisałaś, to tez nie byłby to problem. Wystarczy wejść na profil danej osoby i sprawdzić gdzie oraz kiedy zabierał głos
Dziękuje za propozycję, ale nie będę pilnować ludzi i ich poprawiać. Od tego jest szkoła podstawowa. Pozostanę raczej przy merytoryce problemów, na które ludzie szukają tu odpowiedzi lub porady. To, czy piszą z błędami, czy nie, nie ma tu znaczenia i zwracanie im uwagi w niczym nie pomoże.

Na szczęście mnie dopilnowalas dzięki temu znów się czegoś nauczyłam. Dobrze że odstapilas ten raz od swojej zasady "pozostawania przy merytoryce problemów na które ludzie szukają tu odpowiedzi lub porady."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
Asikhb napisał:
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Hilton napisał:
Asikhb napisał:
Optimus napisał:

Pozdrawiam.

Na szczęście mnie dopilnowalas dzięki temu znów się czegoś nauczyłam. Dobrze że odstapilas ten raz od swojej zasady "pozostawania przy merytoryce problemów na które ludzie szukają tu odpowiedzi lub porady."

Panienki mam pytanko czy można napisać tak??? PO POLSKU. Dużą literą? Z dużej litery?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
nóda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
hahahha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
NO I CO PANIENKI???? CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok